Beste keurmeesters,

Begin dit jaar is de VKK voor de website overgegaan naar een nieuwe provider. Gelijktijdig is voor de website nieuwe software geïnstalleerd.

Dit betekent dat, wanneer u dit jaar nog NIET ingelogd hebt op het ledengedeelte, er een nieuw account aangemaakt moet worden. M.a.w. wanneer u probeert in te loggen met de gegevens van voor 2024 krijgt u bericht dat dit niet mogelijk is.
Voor het aanmaken van een nieuw account gaat u naar "Log In", dan naar "Registreer" en u vult de benodigde gegevens in: Gebruikersnaam, wachtwoord van tenminste 12 karakters en het gewenste email-adres. Na het verzenden hiervan ontvangt u een mail van uw aanvraag. Dit is nog GEEN bevestiging dat uw account aangemaakt is. Wanneer u op de link in die mail klikt, krijgt u naar alle waarschijnlijkheid een foutmelding.
Uw aanvraag wordt naar de webmaster gestuurd. Die moet uw aanvraag bevestigen en zodra dat gedaan is, ontvangt u daarvan bericht. De link in die mail kunt u gebruiken om uw account verder te activeren.

Het is helaas even wat meer werk.

Om verwarring te voorkomen, heeft u dit jaar al een nieuw account aangemaakt dan hoeft u dit natuurlijk niet nog een keer te doen. Gewoon inloggen met de bij u bekende gegevens.

M.vr.gr
uw webmaster